Τι σας προσφέρουμε

Η οικονομική κρίση που βιώνουμε έφερε και πολλές προσφορές στο internet και γενικά σε όλη την ελληνική αγορά. Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο χρόνο οι τιμές σε όλα τα προϊόντα είχαν πάρει την πάνω βόλτα και σε συνδυασμό ότι ο καταναλωτής πλέον υπολογίζει τα χρήματα του όσο ποτέ άλλοτε, η ελληνική αγορά κάθισε για τα καλά με αποτέλεσμα επιχειρήσεις που δεν μπορούσαν να αντεπεξέλθουν στα έξοδα τους να βάζουν λουκέτο. Μια λύση μόνο υπήρχε να μη κλείσουν, να αρχίσουν να προσφέρουν καταναλωτικά αγαθά και υπηρεσίες σε τιμές προσφορών με εκπτώσεις από 40% μέχρι και 90%.

Άρχισε λοιπόν μια τάση που ξεκίνησε πριν περίπου 8 μήνες να βγαίνουν στο διαδίκτυο διάφορα site προσφορών που δημοσίευαν προσφορές από διάφορες ελληνικές επιχειρήσεις με εκπτώσεις που πολλές φορές έφταναν και το 90%. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι επιχειρήσεις βασιζόμενες στις μαζικές πωλήσεις να έχουν μία αξιόλογη κίνηση στις πωλήσεις τους που πολλές φορές έφτανε κάθε προσφορά και τις 3.000 πωλήσεις, και οι καταναλωτές αγόραζαν μια προσφορά σε υπερβολικά χαμηλή τιμή.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν στο διαδίκτυο πάνω από 120 site προσφορών και συνεχώς αυξάνονται υπερβολικά και κάθε μέρα βγαίνει και ένα καινούργιο. Όμως μαζί με αυτά τα site προσφορών υπάρχουν και πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα με τον ανταγωνισμό να είναι πολύ μεγάλος και να προσφέρουν και αυτά πωλήσεις με προσφορές στο ίντερνετ σε απίστευτα οικονομικές τιμές για να μπορέσουν να πουλήσουν. Σίγουρα ένα ηλεκτρονικό κατάστημα έχει λιγότερα έξοδα, από ένα μαγαζί και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας τους και οι πωλήσεις τους αυξάνονται κάθε μέρα και περισσότερο.

Οι προσφορές στο ίντερνετ ήρθαν να αλλάξουν τα δεδομένα, οι προσφορές στο ίντερνετ δεν είναι ακόμα ένα site προσφορών από τα πολλά που υπάρχουν, αλλά ένα site προσφορών που θα δημοσιεύει κάθε μέρα τις καλύτερες προσφορές που υπάρχουν από όλα τα site προσφορών. Οι προσφορές στο ίντερνετ δεν είναι ένα αυτοματοποιημένο site προσφορών (Εκτός από τις καθημερινές προσφορές) που αναδημοσιεύει τις προσφορές από όλα τα site προσφορών, γιατί αν το κάναμε αυτό θα είχαμε καθημερινά να δημοσιεύσουμε πάνω από 200 προσφορές, και οι αναγνώστες μας, οι συνδρομητές μας, θα έπρεπε να ψάξουν να βρουν μέσα σε 200 προσφορές πια είναι η καλύτερη προσφορά. 

Εμείς θα διαλέγουμε με τον παράγοντα άνθρωπο να έχει τον πρώτο λόγο, τίποτα αυτοματοποιημένο, διαλέγουμε τις προσφορές πριν από εσάς για εσάς, μαζί με τις προσφορές για να μη γίνουν οι προσφορές στο ίντερνετ ένα βαρετό site προσφορών, θα δημοσιεύουμε και ανέκδοτα,βίντεο με τραγούδια και ότι άλλο μας κάτσει καλά. Δέν θέλω να σας κουράσω άλλο με πολλά λόγια, οι προσφορές στο ίντερνετ θα έχουν και mail list και NEWSLETTER, για να παίρνετε καθημερινά τις προσφορές στο ίντερνετ, οι προσφορές θα είναι δύο ειδών, αυτές που μένουν ενεργές για όσο θα υπάρχει διαθεσιμότητα του προϊόντος η της παροχής υπηρεσιών και αυτές που έχουν ημερομηνία λήξης και αγοράς η οποία θα υπάρχει σε σύνδεσμο.


Αποποίηση ευθυνών. Οι προσφορές στο ίντερνετ δεν πουλούν δικά τους προϊόντα, ούτε ευθύνονται για ότι πουλούν τα ηλεκτρονικά καταστήματα η τα site προσφορών, απλά μόνο προτείνουν και εσείς κάνετε τις επιλογές σας και τις αγορές σας ON LINE σε ότι είναι συμφέρον αποκλειστικά σε εσάς και μόνο.
Οι κλάδοι που θεωρούμε ότι αξίζουν την προσοχή σας είναι οι εξής:

Οnline delivery Φαγητού  Pizza Fan  Domino's Pizza 

Ηλεκτρικά & ηλεκτρονικά είδη  E-Gadgets  Public,  Mediamarkt  e-shop.gr,

----------------------- Eνώ η επίσκεψη στο Super Market είναι από τις αγάπημενες μας συνήθειες, οι online επιλογές supermarket που κάνουν παράδοση κατ' οίκον μπορούν να μας βοηθήσουν να μειώσουμε τις μετακινήσεις μας. Βρες στο ΚΡΗΤΙΚΟ τρόφιμα ή στο Shop365.gr, όλα τα υπόλοιπα είδη για το σπίτι που μπορεί να χρειαστείς και απόλαυσε το προνόμιο της παράδοσης κατ'οίκον. -----------------------

Πολυκαταστήματα Online Αγορών  Ali Express, Plus4You, e-shop.gr,

Site Προσφορών  GoodDeals. Snatch  

Online Φαρμακεία & Kαλλυντικά   Pharmacy OnlineshopPharmagoodsPharmasofiaPharm24, Gallery De Beaute 

Οπτικά - Φακοί Επαφής  fakoi-epafhs.gr  lentiamo   Alensa.

Εξειδικευμένη Περιποίηση Μαλλιών  HairWay Beauty

Βιβλία & Αναλώσιμα Public,  Εκδόσεις Διόπτρα,  Ιανό,  OmniGraphStores

Παιδικά παιχνίδια  Moustakas Toys, και Trampolino,

Παιδική μόδα & Παιδικά Ρούχα / Παπούτσια   Αlouette.   Mini Raxevsky  Myshoe 

Βρεφική - Παιδική φροντίδα Στο Agora.net.gr  ReadyForBaby,

Βρεφικές Πάνες, Πάνες Ενηλίκων  Agnotis  SuperPanes 

Ένδυση  Buldoza SportCafe  προσφορές  FashionMix,  Blooza.gr ,  ChicaClothing  SugarFree

Παπούτσια  Buldoza,  Myshoe  ChicaClothing  Inshoes.gr

Mόδα & Αθλητικά είδη  Bodytalk,  Buldoza,  Sportsfactory. Footshirts 

Επώνυμες Μάρκες 99 Fashion Brands, και φυσικά το BrandsGalaxy.  

Προσφορές Ρούχα Παπούτσια  BrandsGalaxy 

Είδη σπιτιού & διακόσμησης  House ArtBuldoza  VerouchisHome 

Η λίστα θα εμπλουτίζεται συνεχώς —————-