Εναλλακτικό γυμναστήριο Φως

Προσφορά μόνο με 162€ για να ξαναβρείτε τη φόρμα σας με πρόγραμμα 3 μηνών(απεριόριστες επισκέψεις), στο εναλλακτικό γυμναστήριο Φως, αρχικής αξίας 540€, ποσοστό έκπτωσης 70%!!

Εναλλακτικό Γυμναστήριο και Πολυχώρος «ΦΩΣ». Βιώνοντας τους έντονους ρυθμούς της ζωής, συνειδητοποιώντας τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που έχουμε στη διάθεσή μας και τις υποχρεώσεις κοινωνικές και οικογενειακές να έχουν κάνει το άγχος καθημερινό μας «σύντροφο» αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο διασκέδασης, εκτόνωσης, άσκησης νου και σώματος. Το Εναλλακτικό Γυμναστήριο και Πολυχώρος «ΦΩΣ» τέχνη και σώμα στόχο έχουν να βοηθήσουν το άτομο να αναγνωρίσει τις δυνατότητες και τις αδυναμίες του σώματός του και τις μεν πρώτες να τις μετατρέψει σε ικανότητες, τις δεύτερες γιατί όχι να τις απαλείψει.

Όσον αφορά στο Εναλλακτικό Γυμναστήριό μας, τα προγράμματα είναι σαφή και απλά χωρίς να προϋποθέτουν προηγούμενη εκγύμναση. Μια έμπειρη ομάδα δασκάλων, καταρτισμένοι άρτια ο καθένας στο αντικείμενό του, μοιράζεται μαζί σας το κέφι του για δουλειά. Οι ασκήσεις τόνωσης του σώματος για αύξηση δύναμης, αντοχής και ελαστικότητας δεν γίνονται χωρίς τη συμμετοχή του μυαλού. Σώμα και νους θέλουμε να βρίσκονται σε απόλυτη ισορροπία και αρμονία γιατί το ένα υποστηρίζει και συμπληρώνει το άλλο. Το σώμα μας δεν είναι ο αντίπαλος που πρέπει να δαμάσουμε αλλά ο σύμμαχος που πρέπει να αγαπήσουμε. Και δεν είναι μόνο η άσκηση που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο ως προς αυτή την κατεύθυνση.

Στον Πολυχώρο μας πραγματοποιούνται μαθήματα χορού (strip dance, oriental, latin) αλλά και μουσικής (ενορχήστρωση, ακορντεόν, πιάνο, τραγούδι). Ακόμη λειτουργεί Λέσχη Ανάγνωσης και δανειστική βιβλιοθήκη η οποία διαθέτει βιβλία χορού, κίνησης, ψυχολογίας, φιλοσοφίας κ.α. Στις μεθόδους μας έχουμε εντάξει και εναλλακτικούς τρόπους έκφρασης όπως είναι το θέατρο (αυτοσχεδιασμός, υποκριτική, θεατρικό παιχνίδι, χοροθέατρο), χοροθεραπεία, διαλογισμός, μαθήματα παρατήρησης κίνησης και αναπνοής που ενισχύουν την εκφραστική δυνατότητα του ατόμου και συμβάλλουν στην απόκτηση σωματικής συνείδησης.

Ο τρόπος που καθόμαστε, περπατάμε, κάθε μας κίνηση όταν δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες του οργανισμού μας προκαλεί αντίδραση του σώματος που με τη σειρά του απαντά με πόνο δυσκινησία, ατονία. Εμείς και οι συνεργάτες μας πιστεύουμε ότι καθένας μας μπορεί να πειθαρχήσει στο σώμα του και όταν αυτό συμβεί θα συνειδητοποιήσει και τη μεταμόρφωσή του να κατανοεί καλύτερα τον εαυτό του και τους άλλους.

Ας μην ξεχνάμε ότι κάθε πλευρά της ζωής έχει τη δική της έκφραση. Δεν απομένει παρά να αποκτήσει και το Φως που της αξίζει!

Η Προσφορά Έχει Λήξει. Δείτε Παρόμοιες Προσφορές

Οι κλάδοι που θεωρούμε ότι αξίζουν την προσοχή σας είναι οι εξής:

Οnline delivery : Pizza Fan, Dominos Pizza

Ηλεκτρικά & ηλεκτρονικά είδη  Public, Mediamarkt,

Online supermarket : ΚΡΗΤΙΚΟΣ 

Φαρμακεία & καλλυντικά :  Pharmacy OnlineshopPharmagoodsPharmasofiaPharm24

Βιβλία  : Public,  

Παιδικά παιχνίδια  Moustakas ToysTrampolino,

Παιδική μόδα  Alouette

 Παιδικά Ρούχα / Παπούτσια  Alouette Myshoe

Παιδική φροντίδα  

ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΠΑΝΕΣ, ΠΑΝΕΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ :  Agnotis, ΕΝΔΥΣΗ :   Buldoza ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ : BuldozaMyshoe Mόδα & Αθλητικά είδη  BodytalkBuldoza Προσφορές Ρούχα Παπούτσια  BrandsGalaxy

Είδη σπιτιού & διακόσμησης  Buldoza

Η λίστα θα εμπλουτίζεται συνεχώς 

Comments are closed.

Ένα Λεπτό! Έκανες Εγγραφή στο NewsLetter μας
για να Λαμβάνεις Κάθε Βδομάδα τις Καλύτερες Προσφορές Μας στο E-Mail Σου?

* Διεύθυνση Email: