Προσφορά για το Πάσχα στο Πήλιο για εσάς και την παρέα σας

Προσφορά για το Πάσχα. Γιορτάστε το Πάσχα στη μαγευτική Ζαγορά Πηλίου! Το ονειρεμένο Αρχοντικό Πρίγκου θα φιλοξενήσει για τρεις νύχτες εσάς και την παρέα σας (μέχρι 11 άτομα) μόνο με 790€.

Στους επισκέπτες του Ανατολικού Πηλίου που θέλουν πιο οικίες και προσωπικές τις διακοπές τους, η Βίλλα – Αρχοντικό Πρίγκου μπορεί να προσφέρει ζεστή φιλοξενία και ανάπαυλα για χαλάρωση και ηρεμία

Η Κατερίνα Παπανάτσου, Αρχιτέκτων και ο Γιάννης Πρίγκος πολιτικός μηχανικός, επενέβησαν με σεβασμό στα παλαιά κτίρια στη δομή και τη μορφή τους με τέτοιο τρόπο που είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν τις πολύ ιδιωτικές και ήρεμες στιγμές σας, κοντά στη φύση μακριά απ’ τον μαζικό τουρισμό.

Επιλέγοντας τη Βίλλα – Αρχοντικό Πρίγκου, μία ιδιαίτερη πρόταση ανάμεσα στα ξενοδοχεία της Ζαγοράς, μπορεί να συνδυάσει την ευχάριστη διαμονή στη Ζαγορά μέσα σε χαλάρωση και ηρεμία.

Ο Ξενώνας Βίλλα – Αρχοντικό Πρίγκου είναι μία ιδανική περιοχή για οποιαδήποτε παρέα έως 10 άτομα που θέλει να χαλαρώσει εξερευνώντας την περιοχή απ’ το Πουρί μέχρι το Ξουρίχτη.

Η Προσφορά Έχει Λήξει. Δείτε Παρόμοιες Προσφορές

Οι κλάδοι που θεωρούμε ότι αξίζουν την προσοχή σας είναι οι εξής:

Οnline delivery : Pizza Fan, Dominos Pizza

Ηλεκτρικά & ηλεκτρονικά είδη  Public, Mediamarkt,

Online supermarket : ΚΡΗΤΙΚΟΣ 

Φαρμακεία & καλλυντικά :  Pharmacy OnlineshopPharmagoodsPharmasofiaPharm24

Βιβλία  : Public,  

Παιδικά παιχνίδια  Moustakas ToysTrampolino,

Παιδική μόδα  Alouette

 Παιδικά Ρούχα / Παπούτσια  Alouette Myshoe

Παιδική φροντίδα  

ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΠΑΝΕΣ, ΠΑΝΕΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ :  Agnotis, ΕΝΔΥΣΗ :   Buldoza ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ : BuldozaMyshoe Mόδα & Αθλητικά είδη  BodytalkBuldoza Προσφορές Ρούχα Παπούτσια  BrandsGalaxy

Είδη σπιτιού & διακόσμησης  Buldoza

Η λίστα θα εμπλουτίζεται συνεχώς 

Comments are closed.

Ένα Λεπτό! Έκανες Εγγραφή στο NewsLetter μας
για να Λαμβάνεις Κάθε Βδομάδα τις Καλύτερες Προσφορές Μας στο E-Mail Σου?

* Διεύθυνση Email: