Τα πλεονεκτήματα των φωτοβολταϊκών συστημάτων

Τα πολλά και ποικίλα  πλεονεκτήματα των φωτοβολταϊκών συστημάτων τα καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή επένδυσης, ειδικά σήμερα που οι έξυπνες και αποδοτικές επενδύσεις είναι δραστικά περιορισμένες.

Τα πλεονεκτήματα των φωτοβολταϊκών συστημάτων συνοψίζονται στην αθόρυβη λειτουργία τους, τη μηδενική ρύπανση στο περιβάλλον, τη μεγάλη διάρκεια ζωής που φτάνει και ξεπερνά τα 30 χρόνια, την ελάχιστη συντήρηση και φυσικά τη δυνατότητα που δίνει για άμεσο και συνεχές εισόδημα.

Τα πλεονεκτήματα των φωτοβολταϊκών συστημάτων

Τα φωτοβολταϊκά συστήματα  έχουν μια σειρά από πλεονεκτήματα  έναντι των συμβατικών τεχνολογιών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Τα φωτοβολταϊκά συστήματα μπορούν να σχεδιαστούν για μια ποικιλία εφαρμογών και λειτουργικών απαιτήσεων, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε για κεντρική ή κατανεμημένη παραγωγή ενέργειας.

Η ενεργειακή ανεξαρτησία  και περιβαλλοντική συμβατότητα  είναι δύο ελκυστικά χαρακτηριστικά των φωτοβολταϊκών συστημάτων. Το καύσιμο (ηλιακό φως) είναι δωρεάν, και  δε δημιουργείται θόρυβος ή ρύπανση από τη λειτουργία των φωτοβολταϊκών συστημάτων. Σε γενικές γραμμές, τα φωτοβολταϊκά συστήματα που έχουν σχεδιαστεί καλά και είναι σωστά τοποθετημένοι απαιτούν ελάχιστη συντήρηση και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής υπηρεσιών.

Η ηλεκτρική ενέργεια που  παράγεται από τις  ηλιακές  κυψέλες είναι καθαρή και αθόρυβη. Επειδή δεν χρησιμοποιούνται  άλλα καύσιμα εκτός του ήλιου, τα φωτοβολταϊκά συστήματα δεν απελευθερώνουν βλαβερές ουσίες στον αέρα ή ρύπανση των υδάτων και του περιβάλλοντος, δεν εξαντλούν τους φυσικούς πόρους,  και δεν θέτουν σε κίνδυνο την υγεία ανθρώπων και ζώων.

Μια φωτοβολταϊκή εγκατάσταση μπορεί να κατασκευαστεί σε οποιοδήποτε μέγεθος με βάση τις απαιτήσεις ενέργειας. Επιπλέον, ο ιδιοκτήτης ενός φωτοβολταϊκού συστήματος μπορεί να το διευρύνει αν θεωρήσει ότι χρειάζεται αλλαγή ή ενίσχυση. Για παράδειγμα, οι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού μπορούν να προσθέσουν ενότητες κάθε λίγα χρόνια καθώς η κατανάλωση ενέργειας και οι οικονομικοί πόροι αυξάνονται.

Επιπλέον, η επένδυση σε φωτοβολταϊκά συστήματα είναι εγγυημένη και κερδοφόρα και μπορεί να αποδώσει μέχρι 8000 ευρώ το χρόνο, με ορίζοντα εικοσιπενταετίας. Οι περισσότερες τράπεζες στην Ελλάδα χρηματοδοτούν την εγκατάσταση ως και 100%, λόγω της εγγυημένης απόδοσης τους.

Για τους λόγους αυτούς η επένδυση σε φωτοβολταϊκά συστήματα θεωρείται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και προτιμάται από έναν μεγάλο αριθμό επενδυτών σήμερα, που είτε θέλουν να πουλήσουν το ρεύμα στη ΔΕΗ, είτε απλά να χρησιμοποιήσουν οι ίδιοι την παραγόμενη ενέργεια με σκοπό ένα πιο “πράσινο” σπίτι.f

Η Προσφορά Έχει Λήξει. Δείτε Παρόμοιες Προσφορές

Οι κλάδοι που θεωρούμε ότι αξίζουν την προσοχή σας είναι οι εξής:

Οnline delivery : Pizza Fan, Dominos Pizza

Ηλεκτρικά & ηλεκτρονικά είδη  Public, Mediamarkt,

Online supermarket : ΚΡΗΤΙΚΟΣ 

Φαρμακεία & καλλυντικά :  Pharmacy OnlineshopPharmagoodsPharmasofiaPharm24

Βιβλία  : Public,  

Παιδικά παιχνίδια  Moustakas ToysTrampolino,

Παιδική μόδα  Alouette

 Παιδικά Ρούχα / Παπούτσια  Alouette Myshoe

Παιδική φροντίδα  

ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΠΑΝΕΣ, ΠΑΝΕΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ :  Agnotis, ΕΝΔΥΣΗ :   Buldoza ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ : BuldozaMyshoe Mόδα & Αθλητικά είδη  BodytalkBuldoza Προσφορές Ρούχα Παπούτσια  BrandsGalaxy

Είδη σπιτιού & διακόσμησης  Buldoza

Η λίστα θα εμπλουτίζεται συνεχώς 

 

Φωτοβολταϊκά

Comments are closed.

Ένα Λεπτό! Έκανες Εγγραφή στο NewsLetter μας
για να Λαμβάνεις Κάθε Βδομάδα τις Καλύτερες Προσφορές Μας στο E-Mail Σου?

* Διεύθυνση Email: