Archive | ΔΑΝΕΙΑ RSS feed for this section

Προσφορές στεγαστικών δανείων – UCI

Προσφορές στεγαστικών δανείων. Τώρα θα μου πείτε εσείς είναι καιρός για δάνεια? Ναι μπορεί και να είναι έτσι, όμως άλλο δάνειο το στεγαστικό και άλλα δάνεια όλα τα άλλα.
Το στεγαστικό δάνειο σχετικά με όλα τα αλλά δάνεια, έχει πολύ χαμηλό επιτόκιο, φοροαπαλλαγές και τις περισσότερες φορές για να μη πω όλες, είναι πιο φθηνό από το ενοίκιο που θα πλήρωνες για να νοικιάσεις ένα σπίτι. Αν κάτσεις και σκεφτείς πόσα ενοίκια έχεις πληρώσει σε 20 χρόνια θα δεις ότι ήταν καλύτερα να είχες πάρει ένα στεγαστικό δάνειο, γιατί θα το είχες ξεχρεώσει σε 20 χρόνια και θα σου είχε μήνει και το σπίτι. H UCI ξεκίνησε στην Ισπανία το 1989 από την συνεργασία της BNP PARIBAS και της Gruppo Santander, δύο από τις μεγαλύτερες τράπεζες παγκοσμίως. Εξειδικεύεται στη χορήγηση στεγαστικών δανείων σε ιδιώτες.

Προσφορές στεγαστικών δανείων.

Χορήγηση στεγαστικών δανείων σε ιδιώτες

Χορήγηση στεγαστικών δανείων σε ιδιώτες. H UCI ξεκίνησε στην Ισπανία το 1989 από την συνεργασία της BNP PARIBAS και της Gruppo Santander, δύο από τις μεγαλύτερες τράπεζες παγκοσμίως.

Η UCI δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στην Ισπανία, στην Πορτογαλία και στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα Λειτουργεί ως τράπεζα υπό την εποπτεία της Τράπεζα της Ελλάδος με αριθμό αδείας 722/8.8.2003.
Η εξειδίκευσή της στα στεγαστικά δάνεια, τα ‘έξυπνα’ προϊόντα, η ταχύτητα παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών και η φιλική εξυπηρέτηση οδήγησαν τη UCI να κατέχει ηγετική θέση στη διάθεση στεγαστικών δανείων μέσω επαγγελματιών της κτηματαγοράς στις χώρες που δραστηριοποιείται.

Χορήγηση στεγαστικών δανείων σε ιδιώτες

ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Στεγαστικά Δάνεια

Στεγαστικά Δάνεια με το χαμηλότερο επιτόκιο της αγοράς. Τώρα μπορείτε να πάρετε στεγαστικό δάνειο με επιτόκιο πολύ χαμηλό, για κάθε 100.000 Ευρώ δανείου η δόση βγαίνει περίπου 388 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ