Συνεδρίες Laser IPL

Προσφορά μόνο με 59 ευρώ για Laser IPL για μπικίνι Line ή Full ή μασχάλες ή στήθος ή άνω χείλος.
H φωτόλυση και ειδικότερα το IPL όπως συνηθίζεται να προφέρεται είναι μια καινούρια σχετικά μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης όπου έχουμε μια πλήρης καταστροφή της τρίχας στο σώμα και στο πρόσωπο.

Επίσης προφέρεται IPL (intensed pulse light) που σημαίνει ότι εκπέμπετε έντονο παλμικό φως από συγκεκριμένη πηγή και καλύπτει το φάσμα της ορατής ακτινοβολίας.
Tο IPL που χρησιμοποιούν στο «A.Duvra beautyworks» είναι τελευταίας τεχνολογίας και μπορούν να επιτύχουν τα μέγιστα αποτελέσματα όσον αφορά τη μόνιμη αποτρίχωση. Ωστόσο πέρα από το IPL που διαθέτει δικό του ψυκτικό μηχανισμό, διαθέτει μηχάνημα ψύξης το οποίο ψύχει όλη την επιδερμίδα εκπέμποντας ψύχος και μειώνει το αίσθημα πόνου κατά 70 – 80 %, όποτε η αποτρίχωση γίνεται ανώδυνα.
Η συχνότητα εφαρμογής είναι περίπου κάθε 5 εβδομάδες και χρειάζονται 6 περίπου συνεδρίες για να λήξει οριστικά το θέμα της τριχοφυΐας σας.
Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και ορατά από την πρώτη κιόλας συνέδρια. Ιδιαίτερα καλά αποτελέσματα έχει στις μεσογειακού τύπου επιδερμίδες όπου το χρώμα του δέρματος, κάνει αντίθεση από το χρώμα της τρίχας (καστανό – μελαχρινό).

Η Προσφορά Έχει Λήξει. Δείτε Παρόμοιες Προσφορές

Οι κλάδοι που θεωρούμε ότι αξίζουν την προσοχή σας είναι οι εξής:

Οnline delivery : Pizza Fan, Dominos Pizza

Ηλεκτρικά & ηλεκτρονικά είδη  Public, Mediamarkt,

Online supermarket : ΚΡΗΤΙΚΟΣ 

Φαρμακεία & καλλυντικά :  Pharmacy OnlineshopPharmagoodsPharmasofiaPharm24

Βιβλία  : Public,  

Παιδικά παιχνίδια  Moustakas ToysTrampolino,

Παιδική μόδα  Alouette

 Παιδικά Ρούχα / Παπούτσια  Alouette Myshoe

Παιδική φροντίδα  

ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΠΑΝΕΣ, ΠΑΝΕΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ :  Agnotis, ΕΝΔΥΣΗ :   Buldoza ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ : BuldozaMyshoe Mόδα & Αθλητικά είδη  BodytalkBuldoza Προσφορές Ρούχα Παπούτσια  BrandsGalaxy

Είδη σπιτιού & διακόσμησης  Buldoza

Η λίστα θα εμπλουτίζεται συνεχώς 

Comments are closed.

Ένα Λεπτό! Έκανες Εγγραφή στο NewsLetter μας
για να Λαμβάνεις Κάθε Βδομάδα τις Καλύτερες Προσφορές Μας στο E-Mail Σου?

* Διεύθυνση Email: