Θεραπεία αναδόμησης μαλλιών – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προσφορά μόνο με 10,50€ για λούσιμο, θεραπεία αναδόμησης μαλλιών και χτένισμα στα κομμωτήρια “Prestige Hair Studio” συνολικής αρχικής αξίας 21€ – ΕΚΠΤΩΣΗ 50% – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το κομμωτήριο Prestige ξεκίνησε την λειτουργία του στα τέλη του 2006 στο Φάληρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Καλλιδοπούλου.

Ο υπεύθυνος του κομμωτηρίου, Μάριος Μαυρουδάκης μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα καθιερώθηκε για το στιλ και την δημιουργικότητα του. Η εμπιστοσύνη και η αγάπη του κόσμου τον οδήγησαν, τρία χρόνια μετά, στην απόφαση να επεκτείνει την επιχείρησή του, ανοίγοντας και δεύτερο κατάστημα στην οδό Παπαναστασίου. Προερχόμενος από οικογένεια με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο της κομμωτικής, ο Μάριος ξεχωρίζει για τις τολμηρές και πρωτοποριακές του ιδέες.

Σπούδασε την τέχνη της κομμωτικής, του μακιγιάζ και του nail art, ώστε να μπορεί να προσφέρει την πλέον ολιστική φροντίδα στην γυναίκα, που θα του εμπιστευτεί την εμφάνιση της. Φυσικά, και η εμφάνιση του σύγχρονου άντρα αποτελεί σημαντικό μέρος των υπηρεσιών του κομμωτηρίου μας.

Ο Μάριος πλαισιώνεται από μια εκλεκτή ομάδα ατόμων, που πάντα υπό την επίβλεψη του, συνεισφέρουν στην επέκταση της φήμης του κομμωτηρίου Prestige.

Ο στόχος του Μάριου και των κομμωτηρίων Prestige είναι η μοναδικότητα και η ικανοποίηση του κάθε πελάτη. Προσεγγίστε μας ελευθέρα και σύντομα θα σας κερδίσει η ιδιαίτερη περιποίηση του Μάριου.

Η Προσφορά Έχει Λήξει. Δείτε Παρόμοιες Προσφορές

Οι κλάδοι που θεωρούμε ότι αξίζουν την προσοχή σας είναι οι εξής:

Οnline delivery : Pizza Fan, Dominos Pizza

Ηλεκτρικά & ηλεκτρονικά είδη  Public, Mediamarkt,

Online supermarket : ΚΡΗΤΙΚΟΣ 

Φαρμακεία & καλλυντικά :  Pharmacy OnlineshopPharmagoodsPharmasofiaPharm24

Βιβλία  : Public,  

Παιδικά παιχνίδια  Moustakas ToysTrampolino,

Παιδική μόδα  Alouette

 Παιδικά Ρούχα / Παπούτσια  Alouette Myshoe

Παιδική φροντίδα  

ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΠΑΝΕΣ, ΠΑΝΕΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ :  Agnotis, ΕΝΔΥΣΗ :   Buldoza ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ : BuldozaMyshoe Mόδα & Αθλητικά είδη  BodytalkBuldoza Προσφορές Ρούχα Παπούτσια  BrandsGalaxy

Είδη σπιτιού & διακόσμησης  Buldoza

Η λίστα θα εμπλουτίζεται συνεχώς 

Comments are closed.

Ένα Λεπτό! Έκανες Εγγραφή στο NewsLetter μας
για να Λαμβάνεις Κάθε Βδομάδα τις Καλύτερες Προσφορές Μας στο E-Mail Σου?

* Διεύθυνση Email: